Jak zakázat chatovací upozornění na Facebooku

Facebook je silně rušivý s obrázky a hry - přidat do chatu zprávy a budete trávit více času na místě, než jste původně zamýšlel. Obvykle je to proto, že pokaždé, když vám někdo pošle zprávu, zobrazí se upozornění na upozornění na její přítomnost. Nejen to, ale v záhlaví vašeho prohlížeče se začne zobrazovat, že vás poslali. Zde jsou tři rychlé kroky k vypnutí výstražného zvuku nebo úplnému vypnutí chatu, pokud se tak rozhodnete:

Krok 1: Přihlaste se ke svému účtu Facebook.

Krok 2: Vyhledejte okno chatu. Pro nový styl chatu: lišta bude umístěna na pravé straně stránky nebo pokud okno nebude maximalizováno, bude v dolní části a bude vyskakovat nahoru. Pro starý styl chatu: okno bude v pravém dolním rohu.

Krok 3: Klikněte na ikonu nastavení v pravém horním nebo pravém dolním rohu okna chatu (v závislosti na verzi / velikosti, kterou používáte). Vyberte možnost Zakázat zvuk chatu, funkci Dostupné pro chat nebo obojí.

Nyní můžete vychutnat klidný zážitek z Facebooku bez výstražných zvuků nebo dokonce i chatu, pokud jste je vypnuli. To vám pomůže udržet soustředěnost na to, co děláte, místo toho, abyste se vždy objevili na kartě Facebook ve vašem prohlížeči, abyste zjistili, co se děje v chatu.

 

Zanechte Svůj Komentář